20 Eylül 2010 Pazartesi

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma – The Twilight Saga: Eclipse (Altyazılı)(Yenilendi)

Tür : Korku / Gerilim / Fantastik / Gizem
Gösterim Tarihi : 30 Haziran 2010
Yönetmen : David Slade
Senaryo : Melissa Rosenberg , Stephenie Meyer (Kitap)
Yapım : 2010, ABD , 121 dk.
Oyuncular:Kristen Stewart (Bella Swan) , Robert Pattinson (Edward Cullen) , Taylor Lautner (Jacob Black) , Billy Burke (Charlie Swan) , Ashley Greene (Alice Cullen) ,Jackson Rathbone (Jasper Hale) ,Nikki Reed (Rosalie Hale)
Konusu: Seattle`ın kentinde geceleri dolaşmak imkansız hale gelmiştir.Kentin farklı noktalarında gizemli cinayetler işlenmektedir.Bella ve diğer vampirarkadaşları bu durumun kendilerini tehdit ettiğinin farkındadır.Ve Edward Cullen Bella’yı korumak için bir takım önlemler almaya başlayacaktır.Ama tehlike giderek yaklaşmaktadır.
Bella kinci bir vampirden kaçmaya çalışırken Edward`a olan aşkı ve arkadaşı Jacop Blacke olan hisleri kafasını iyice karıştıracak Ve ikisinin arasında bir seçim yapmaya zorlanacaktır. Bu durumun vampirler ve kurt adamlar arasında bir çatışmaya dönüşmesindende endişe etmektedir.
Fenomen haline gelmiş filmin üçüncü bölümü olan ” The Twilight Saga: Eclipse ” de Bella nın peşinde olan düşmanlarından Edward Cullen koruyabilecek mi ?



Alternatif 1





Alternatif 2

Movshare tek bölüm izlemek için tıklayın


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Get your own Chat Box! Go Large!
İSMİNİZİ DEYİŞTİRİN LÜTFEN İSİMLERİN EN ÜSTEKİ İSME TIKLAYIN VE NAME YAZAN YERE İSMİİZİ YAZINIZ LÜTFEN EGER SESTEN RAHATSIZ OLUYORSANIZ SESİ KAPATINIZ
[ Copy this | Start New | Full Size ]

TÜM FİLMLER

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

full film izlefilm izlesinema izleonline sinemaindirmedenizlevizyonfilmlerdirek izlefilm izle indirsinema17mehmet sezginfilm izlesinema izle indirgoogle.com.trgoogle